dijous, 5 de novembre del 2009

ESBORRANY RESSENYA ÍMBRIC PER PEP DURAN

Ens han explicat el model de com de fer una ressenya, i com que, de moment, la veritat, no he tingut molta experiència, he decidit fer primer un esborrany que pugui ser corregit posteriorment per alguna de les dues professores. Dit això, ara sí, que em començo a centrar en el punt principal: l'exposició "Ímbric", per Pep Duran.
Aquesta exposició es basava en un circuit, que abordava tota la sala d'exposicions del museu. Suposadament, anava sobre la recreació de dos mons, que és el que significa "Ímbric", el títol de l'exposició. La ressenya, l'enfocaré per les mil i una coses que no he entès sobre aquesta.
Perquè; el seguir un ordre, si després, el trencava amb unes sabates que no tenien res a veure? Com recrea dos mons, en un escenari, on només hi han fustes ben posades i fotografies d'elements minúsculs? Són aquestes, i molts aspectes més que no entenc. No vull remarcar, amb aquesta sèrie de peguntes directes, i més aviat crítiques, que la exposició no fos bona, perquè sé, que Pep Duran és un escenògraf de prestigi, però crec, que persones, com jo, amb una ment, més aviat poc analista, no podem entendre ni de bon tros el que ens volia dir. Últim punt i definitiu, opinaré que, el que de debò va valdre la pena per mi, va ser la sala, que no era feta per ell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada